טאבון פיצה ביתי הלהיט של הקיץ
תאריך: פבר 09, 2021
אין
כמו לשבת בקיץ החם ולאכול פיצה ביתית וטבעית, במקום ללכת אל הפיצרייה, ולקבל פיצה
עם חומרים משמרים, אז אתם אופים את הפיצה בעצמכם בטאבון ביתי.
ניתן
לראות כי הטאבון הוא לא המצאה של היום, אלא כבר היו משתמשים בה, אבל ההבדלים
העיקריים הם, כי היום ניתן להבעיר את הטאבון גם על ידי עץ כמו בעבר, וגם על ידי גז
.
למה
טאבון פיצה הוא להיט של הקיץ?
יתרונות טאבון פיצה בית בקיץ
- אפייה מהירה – בזכות האבן שמוט, שהיא אבן ייחודית, המגיעה במהירות לחום גבוה, וכך ניתן לאפות בצקים במהירות של מספר דקות, לעומת תנורים רגילים שהאפייה לוקחת מעל חצי שעה.
- חוסך בחומרי בעירה – מכיוון שהאבן שמוט מגיעה לחום גבוה מאד היא נשארת גם לאחר האפיה רותחת, כך שלא צריך כל פעם להוסיף חומר בעירה כמו עצים או גז בישול או להפעיל מבער לטאבון.
- ניתן לאפות בכל זמן – אם אתם רוצים פיצה, והפיצרייה סגורה, אתם יכולים לאפות לכם פיצה ביתית בדיוק, כמו בפיצרייה בקלות.
המאפה
יהיה גם קריספי מבחוץ, וגם רך מבפנים.
- הבצק יוצא בדיוק כמו בפיצרייה – אם אתם אוהבים את הפיצה שלכם טרייה, באופן מקסימלי, ולאכול מהצלחת ולא מהקרטון, אז פיצה ביתית בטאבון היא בדיוק כמו בפיצרייה, שכל מה שנותר לכם הוא להכין בצק מעולה ולתנור.
- ניתן לארח במרפסת – בקיץ, שהימים ארוכים, והכי טוב וכיף זה לתת לילדים או לאורחים ארוחה קלה ומשביעה, ובעזרת הטאבון ניתן להכין כמות גדולה במהירות, ולחלק לאורחים.
- ארוחה ביתית קלה ומשביעה – הפיצה שמכינים בבית היא חפה מחומרים משמרים, וכן מכילה חומרים טבעיים ומשובחים בלבד, כמו רוטב מעגבניות טריות חלוטות, וגבינה אמיתית ללא תחלפים כמו בפיצריות